Fotballgruppen

Kampoversikt 2015 (Høst)

 

Kampoversikt for de aldersbestemte lagene i IL Sandviken. For oversikt over oppsettet for de kampene som ikke berammes av Hordaland Fotballkrets (aldersklassene 8-10 år), se vedlegg nederst på siden.

GUTTELAG
G19 Terminliste
Tabell
G16   Terminliste
Tabell
G14  Terminliste
Tabell
G13 
Terminliste (Sandviken 1)
Tabell (Sandviken 1)
Terminliste (Sandviken 2)
Tabell (Sandviken 2)
G2003 Terminliste (Sandviken Vulkan)
Terminliste (Sandviken Lava)
G2004   Terminliste (Sandviken 1)
Terminliste (Sandviken 2)
Terminliste (Sandviken Torden)
JENTELAG
J19 Terminliste
Tabell
J16 Terminliste (Sandviken 1)
Tabell (Sandviken 1)
Terminliste (Sandviken 2)
Tabell (Sandviken 2)
J14 Terminliste
Tabell
J13 Terminliste (Sandviken 1)
Tabell (Sandviken 1)
Terminliste (Sandviken 2)
Tabell (Sandviken 2)
J2004  Terminliste (Sandviken Catenaccio)
Terminliste (Sandviken Forza)
Terminliste (Sandviken Hel Volley)
Vedlegg:
Last ned denne filen (Kampoppsett_ILS_barnekamper_høst_2015_030915.pdf)Kampoppsett_ILS_barnekamper_høst_2015_030915.pdf[Kampoppsett barnekamper (8-10 år) høst 2015 - Oppdatert 3. september 2015]162 kB

Klubbdommerkurs, mandag 24. august 19:00

Fotball Bredde, IL Sandviken, arrangerer klubbdommerkurs mandag 24/8 kl. 1900 - ca. 2100 i Klubbhuset (møterommet som vender mot Dumpen.) Instruktør er Willy Eikevåg.
 
Målgruppen for dommerkurset er GUTTER 2003 og JENTER 2003. Spillere på JENTER 2002 og GUTTER 2002 som ikke har tatt dommerkurset tidligere, men som ønsker å gjøre det nå, er selvsagt også hjertelig velkommen!
 
Det er viktig for IL Sandviken å opparbeide en solid stamme av klubbdommere for dømming av seriekamper og cupkamper (Lerøy Cup) i barnefotballen. Dommerkurset med senere dømming gir kunnskap og utvikling for spillerne, samt honorar for dømming av kamper. Det er selvsagt frivillig å ta dommerkurset, men vi i Breddestyret håper på  godt oppmøte og anmoder om at lagledere/trenere bidrar til dette.
 
Deltakerne vil få utlevert dommerfløyte. (Dommervest skal det enkelte lag ha i sin lagsveske.) Det blir enkel servering i tilknytning til dommerkurset.
 
Av hensyn til serveringen og behovet for dommerfløyter vil vi gjerne ha tilbakemelding innen utgangen av uke 34 om antall deltakere. Tilbakemelding kan gis til Knut Ravnå på e-post (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. ) eller telefon 95249714.
 
Vel møtt!

Oppstart fotballag for gutter og jenter født 2009

IL Sandvikens breddeavdeling for fotball starter nå opp lag for jenter og gutter født 2009.

  • Treningsoppstart for G2009 blir tirsdag 1. september klokken 16:00 på Stemmemyren Dumpen (banen i krysset ved Øyjordsveien og Skytterveien, på oppsiden av IL Sandvikens klubbhus). Lagets treningstid ut året blir tirsdager 16:00-17:15 på Dumpen.
  • Treningsoppstart for J2009 vil være torsdag 27. august klokken 16:00 på Dumpen.

Les mer …

Reisebrev Sandar Cup G16/J14

I årets Sandar cup hadde vi med 2 Sandviken lag. Gutter 16 og Jenter 14 (2001/2002). Begge lagene reiste ned noen dager før og fikk både treningsleir og treningskamper i flotte fasiliteter i Sandefjord. Begge lagene bodde på Varden skole, nær både Sandefjord sentrum og banene.

Les mer …

FESTSPILL!!!!!

Det er Festspill i byen. Musikk av Tchaikovsky , Bartók, Jan Eggum og Edvard Grieg fyller luften og blander seg med en dagen derpå følelse etter litt for mange øl på nattjazzen.
Det er lørdag 6. juni . I Canada starter i dag Fotball-VM for damer og i kveld er det finale i Champions League. Og min mor fyller 84 år.

Men før det er det altså kamp mellom I.L. Sandviken og Djerv. Sportsklubben Djerv har en stolt historie. De ble stiftet 18. mai 1913 og tok faktisk en bronsemedalje i fotball i den første landsomfattende serien i 1937/1938. 
Vi vet jo at Sandviken er en klubb med flotte tradisjoner, men Djerv fra Møllaren er rett og slett et stykke stolt historie.

Mot Djerv stiller Sandviken med følgende lag: Even Storheim, Mathias Nordlid, Kristoffer Stokkeland, Emil Østerbø, Håvard Ugulen, Endre Karlsen, Morten Kvist, Tom Aasen, Claus Simonsen, Skage Simonsen og Magnus Sitter. 
Solen skinner , lagene ser heltent ut og vi er spente. Det hele er litt som Mozart sin pianokonsert nr. 21. Vakker og forventningsfull. 

Så går kampen rett inn i en rotete fase. Ingen bruk av banebredde og det er mange høye baller. Det vil seg ikke. Tankene går til Frantz Schubert sin ufullendte symfoni. Nr. 7 i H-moll. Så! I det 9. minutt er Magnus helt igjennom. Keeper Amdam ser ingen annen mulighet enn å felle han. Han er bakerste mann og skal ha rødt kort, men dommeren er i villrede og velger gult. Rett og slett feil farge på det kortet. Håkon Amdam sin far er en kollega av meg, så dette skal diskuteres til langt ut på høsten. Men Claus Simonsen vil at rett skal være rett. For Sandviken får tross alt frispark. Claus setter frisparket i mål. Nydelig i bortre hjørne.

Så faller kampen en god del i kvalitet. Det er lite festspill. Mer Titanofestivalen på Vinstra. Monotont og en smule kjedelig. Litt som åpningskonserten på årets festspill. Sandviken prøver stikkere til Magnus, men faktisk tar Djerv litt tak på midtbanen nå. Faktisk er det godt forsvarsarbeid og en strålende keeper som redder Sandviken i denne fasen av kampen. Når pausen kommer er det igjen Mozart vi har i ørene, men nå er det Requiem i D- moll som har overtatt.

2. omgang starter litt friskere. Noe mer tempo i spillet og Sandviken bruker kantene bedre. Spillerne har tydeligvis fått endel instruksjon i pausen. En god dirigent er viktig for ethvert orkester. Etter et lekkert og kjapt klikkklakkspill brenner Skage til med et skudd fra nærmere 30 meter og ballen sitter klistret i krysset. Kampens store prestasjon! En Pavarotti! Nå gir Djerv opp. Sandviken holder lekestue. Spørsmålet er nå hvor stor seieren blir. Samtidig kommer høsten til Stemmemyren. Årets sommer varte i 4,5 timer. Ikke dårlig. Resten av kampen er det Vivaldis fire årstider vi hører. Det blir kaldere og kaldere. Det som varmer er to praktfulle scoringer til av Sandviken. Den hardt arbeidende spissen Magnus Sitter får en velfortjent scoring og gledelig at Tom Aasen får til en perlescoring i sin første kamp fra start for Sandviken denne sesongen.

Dette er nok ikke den beste konserten Sandviken har spilt i år, men seier og tre poeng varmer. En jury kårer Even til dagens beste , men vi må vel også nevne brødrene Simonsen og en strålende bakre firer med en opplagt Mathias i midtforsvaret.

Og på tribunen hadde vi det hyggelig! Men det skulle vært servert portvin i kiosken. Det er tross alt festspill!!!!!  

Arvid Ones